Behandeling

 

Mylo_5807

Heb je al langere tijd last van pijnklachten of heb je een blessure opgelopen? Kom je met trainen beperkingen tegen? Met Mylogenics kunnen we hier iets aan doen. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd Mylogenics practioner.

Ons lichaam is opgebouwd uit een darmstelsel met de maag als belangrijkste orgaan, een bloedstelsel, met het hart als belangrijkste orgaan, een zenuwstelsel met de hersenen als belangrijkste orgaan en daarnaast hebben we het bewegingsstelsel door spieren, pezen en gewrichten.

Deze stelsels staan allen met elkaar in verbinding. Er kunnen disfuncties in ontstaan, door voeding, levensstijl en training. Vaak met klachten en bewegingsbeperkingen tot gevolg.

Het doel van Mylogenics is het verminderen van de pijnklacht, het optimaliseren van de bewegingsuitslag, kracht, stabiliteit en coördinatie. Veel klachten worden veroorzaakt door een dysfunctie van een spier- en/of zenuwketen.

Mylogenics onderzoekt en behandelt het spierweefsel om structuur, beweging en functie te herstellen. Na één behandeling kan er al veel verlichting zijn.

Met behulp van Mylogenics spoor ik de oorzaak van de klachten op en zal deze direct technieken van Mylogenics oplossen. Waardoor er vrijwel meteen meer ruimte en vrijheid ontstaat en de pijn drastisch verminder of wegvalt.

Ook voeding is hier een belangrijk onderdeel van en het vragen van functie. Daarnaast is het ook de vraag waarom je klachten krijgt. Het bekijken van je levenstijl zal een onderdeel worden van de behandeling.

De volgende klachten kunnen goed met Mylogenics behandeld worden:

lage rugklachten schouderklachten elleboogpijn
herniaklachten knieklachten tenniselleboog
whiplash achillespeesontsteking carpaal tunnel syndroom
nekklachten hielspoor sportblessure
hoofdpijn/ migraine RSI