Bootcamp

 

BC_8187Bootcamp is geschikt voor iedereen die graag een goede workout wil in de buitenlucht!

Het is een groepstraining waarbij iedereen op zijn eigen manier en niveau wordt uitgedaagd.

Hierbij staat voor mij, persoonlijke aandacht en techniek voorop.

De lessen worden afgestemd op de locatie of andersom en soms op het weer. Doordat we werken op verschillende locaties en met verschillende technieken en materialen is geen les gelijk.

Binnen een uur wordt het hele lichaam getraind op het gebied van stabiliteit, coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Hiervoor werken we met verschillende technieken en materialen, denk aan Kettlebell, de powersled, bokshandschoenen, springtouw of touwtrektouw. Maar ook bomen, speeltuinen, heuvels en bankjes kunnen onderdeel zijn van de training.

 

Activities-container-1Bootcamp voor kids

Tijdens deze 7 weken cyclus, die elke 1e woensdag na een schoolvakantie (regio noord) begint, train ik kinderen van 10-15 jaar in de buitenlucht.

We trainen fysiek, maar ook het element voeding en de olympische gedachten, van accelereren, respect en vriendschap zijn belangrijke elementen in de training.

Naast de reguliere outdoor lessen verzorgt LIV&JOY bovenstaande trainingen voor gelegenheidsfeesten, verjaardagspartijtjes, teamuitjes of als persoonlijke training. In overleg wordt bepaald welke leselementen in de workout gewenst zijn. Wel of geen samenspel, lichaamscontact, rennen, lesmateriaal, groot fun gehalte of juist competitie.