Bootcamp

 

Activities-container-1Bootcamp is geschikt voor iedereen die helemaal los wil gaan in de buitenlucht! Tijdens een workout van driekwartier tot een uur wordt het hele lichaam getraind op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, stabiliteit, snelheid en coördinatie. Het is een groepstraining waarbij iedereen op zijn eigen manier en niveau wordt uitgedaagd.

Vind je het leuk om tijdens een training te rennen? Dan is bootcamp training echt iets voor jou. Dit is geen training waarbij je het hele uur alleen aan het rennen bent en oefeningen aan het doen bent. Ook rust is een belangrijk onderdeel, zodat je spieren kunnen herstellen voor de volgende oefening. Er worden verschillende materialen gebruikt waaronder bruggen, boomstronken en banken die op de route aanwezig zijn.

Maar ook de Kettlebell, de powersled, bokshandschoenen, springtouw of touwtrektouw.

Bij bootcamp voor kids wordt naast het werken aan het fysieke lichaam ook voorlichting gegeven over voeding. Kinderen worden op speelse wijze bewust gemaakt van gezonde voeding. 

Naast de reguliere outdoor lessen verzorgt LIV&JOY bovenstaande trainingen voor gelegenheidsfeesten, teamuitjes of als persoonlijke training. In overleg wordt bepaald welke leselementen in de workout gewenst zijn. Wel of geen samenspel, lichaamscontact, rennen, lesmateriaal, groot fun gehalte of juist competitie.