Manon

Manon_5847

Ik ben Manon van der Meer – Masseurs. Getrouwd, 2 prachtige dochters en een hond.

Al van jongs af aan, help ik graag anderen en ben ik met sport bezig. Ik heb tot mijn 24e op olympisch niveau gezwommen. De olympische gedachten, van accelereren, respect en vriendschap zijn mij op het lijf geschreven. Iedereen die zijn best doet en het uiterste uit zich zelf haalt, is voor mij een kanjer.

Sinds 2009 ben ik werkzaam in de sportwereld, eerst als instructeur en later als personal trainer. Daarvoor was ik projectleider in de IT en ik ben olympisch zwemster.

Mijn werk is mijn passie, het is prachtig om andere mensen naar een door hun gesteld doel te begeleiden, waarbij ik mijn opgedane kennis en ervaring toepas.

Ik wil graag mensen bewust maken van hun lichaam, ik zie de mens als één geheel.
Zit je mentaal niet in balans heeft dat weerslag op je fysieke gestel en eetlust en hormoonhuishouding. Maar dit geldt ook als je fysiek niet lekker gaat, je gevoel wordt aangetast en ook dit heeft weer gevolgen op je eetlust. En onderschat niet wat voeding kan doen met je gevoel en fysieke gestel!
Daarom heb ik mij geschoold in al deze facetten. Ik pas mijn kennis en ervaring toe, waardoor we echt tot de kern/ oorzaak komen en resultaat kunnen boeken.
Elke methode die ik toepas bij mijn klanten heb ik zelf mogen ervaren.
Ik heb mijn vetpercentage omlaag gebracht, mijn sportprestatie mogen verbeteren, mijn voedingspatroon aangepast en ben ik weer gaan leven naar wie ik ben. Uiteraard is dit niet zonder slag en stoot gegaan, maar dat houdt het leven zo leuk. Luisteren naar signalen en hierop weer reageren.
Graag wil ik iedereen deze bewustwording en keuze mogelijkheden  meegeven en wil ik jou helpen op jouw weg.

Samen met jou zorgen voor een goed voedingsschema, voor een juiste balans tussen ontspanning en inspanning. Achterhalen waar de energievreters vandaan komen en je energie van krijgt. Bewegingsbeperkingen of pijn zoveel mogelijk proberen op te lossen. Dit zijn voorwaarden om energiek en fit je doel te bereiken en ik help je hier graag bij.

Met Liv&Joy verzorg ik persoonlijke trainingen en groepstrainingen. Buiten, binnen of in het water. Voor zowel volwassenen als kinderen.